Leidsters


Maaike Leurs - Kleutergym  op de maandag en Aerobics/Steps lessen woensdag

Jeanell van Kessel - Zumba op de donderdagavond


Ellen Hoogeveen - Peuter- en kleutergym & gymlessen op de maandag                            
Mijn naam is Ellen Hoogeveen, ik ben geboren op 5 januari 1971 in Zevenhoven (Z-H). In 1991 heb ik mijn diploma: Verenigingsleidster gymnastiek behaald. Bij onder meer mijn plaatselijke gymvereniging heb ik 8 jaar met heel veel plezier  gymles gegeven aan kindergroepen van alle leeftijden. In 2000 ben ik verhuisd naar Zuidschermer, later getrouwd en hebben we 4 kinderen gekregen.Tot mijn 34ste heb ik zelf ook altijd gegymd/geturnd en daarvan genoten. De KNGU heeft kortgeleden een ontzettend leuk beweegprogramma voor peuters en kleuters geïntroduceerd, wat mij prikkelde om weer aan de slag te gaan met het lesgeven. Vanaf februari 2015 geef ik de beweeglessen voor peuters in het beweeglokaal van de St. Michael school te Zuidschermer, er was veel animo waardoor er gelijk 2 groepjes zijn gestart. Vanaf de zomervakantie is er een nieuw gymgroepje gestart uit school voor de 4-6 jarigen. Het is fijn dat kinderen uit Zuidschermer, Driehuizen e.o. nu ook dicht bij huis naar de gym kunnen.
Zou de peuter –of kleutergym wat voor uw kind zijn, kom dan gerust eens kijken of meedoen!


Stagiairs
 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een stagiair voor onze gymlessen op de maandagmiddag. 


Bestuur

Charissa Eefting                             Secretaris/Voorzitter

  

Nicole Hoetjes                                Penningmeester (ledenadministratie)
  

Gonny Olij                                       Bestuurslid  


Judith Nicolai                                  Bestuurslid