Leidsters


Maaike Leurs - Kleutergym  op de maandag en Aerobics/Steps lessen woensdag
 

Joyce Lefevre - zumba les maandag en donderdag
Mijn naam is Joyce Lefevre en ben een enthousiaste meid  In 2011 heb ik mijn certificaat voor Zumba docente gehaald en geef sindsdien elke dag les.
In 2013 heb ik het diploma Allround Dance docente gehaald bij de AALO en ben daarmee ook gediplomeerd dansdocente. Met dit diploma ben ik ook Streetdance en andere soorten lessen gaan geven aan kinderen en jongvolwassenen.
Sinds 2012 geef ik de Zumba lessen bij gymvereniging Voorwaarts en wat een succes! De lessen staan lekker vol en de sfeer is gezellig en ongedwongen, terwijl er natuurlijk flink gezweet wordt.
Kom je ook eens een proefles volgen?


Ellen Hoogeveen - Peuter- en kleutergym & gymlessen op de maandag                            
Mijn naam is Ellen Hoogeveen, ik ben geboren op 5 januari 1971 in Zevenhoven (Z-H). In 1991 heb ik mijn diploma: Verenigingsleidster gymnastiek behaald. Bij onder meer mijn plaatselijke gymvereniging heb ik 8 jaar met heel veel plezier  gymles gegeven aan kindergroepen van alle leeftijden. In 2000 ben ik verhuisd naar Zuidschermer, later getrouwd en hebben we 4 kinderen gekregen.Tot mijn 34ste heb ik zelf ook altijd gegymd/geturnd en daarvan genoten. De KNGU heeft kortgeleden een ontzettend leuk beweegprogramma voor peuters en kleuters geïntroduceerd, wat mij prikkelde om weer aan de slag te gaan met het lesgeven. Vanaf februari 2015 geef ik de beweeglessen voor peuters in het beweeglokaal van de St. Michael school te Zuidschermer, er was veel animo waardoor er gelijk 2 groepjes zijn gestart. Vanaf de zomervakantie is er een nieuw gymgroepje gestart uit school voor de 4-6 jarigen. Het is fijn dat kinderen uit Zuidschermer, Driehuizen e.o. nu ook dicht bij huis naar de gym kunnen.
Zou de peuter –of kleutergym wat voor uw kind zijn, kom dan gerust eens kijken of meedoen!


Stagiairs
 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een stagiair voor onze gymlessen op de maandagmiddag. 


Bestuur

Charissa Eefting                             Secretaris

  

Nicole Hoetjes                                Penningmeester (ledenadministratie)
  

Hilda Crotjee                                   Bestuurslid  


 
     

Gym- en Dansvereniging Voorwaarts

Belangrijke data:

Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei           geen les i.v.m. schoolvakantie
Dinsdag 9 mei                                                  Jaarvergadering om 20.00 uur bij SSV Stompetoren
Donderdag 18 mei                                           geen les i.v.m. Hemelvaartsdag
Maandag 29 mei                                              geen les i.v.m. Pinksteren
Dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni               Wandel 4-daagse, georganiseerd door ‘t Honk
Maandag 24 juli t/m vrijdag 1 september Zomervakantie, geen lessen